REAGEREN

Wil je een reactie achterlaten  na het bezoek aan de website van Johnny Blenco, dan kun je dat hier doen  (ongepaste reacties zal ik van de website verwijderen).  

Reactie plaatsen

Reacties

Bert Salden
4 maanden geleden

Ik wil een artikel schrijver over Johnny Blenco en daarvoor graag een afspraak malen. Bel of mail me a.u.b. 0653293072. Ik heb bij Telstar gewerkt wen diverse mooie opnames met hem gemaakt.

Heleen
9 maanden geleden

Ik was nog heel jong toen ik ' waneer de lente komt' al zong, zonder te weten van wie het was. De plaatjes van anja en johnny hadden we ook en zong ik zelf ook. Waneer de lente komt bleef me door de jaren heen zo erg bij en pas later kwam ik erachter dat het van johnny was. Vind het nog steeds een prachtig nummer. Ik was 4 toen ik het zelf al zong. Mijn vader en ik maakten ook veel muziek en mijn vader is ook geboren op 9 juni. Ik luister nog veel naar johnny maar wel meestal de nederlandse versies. Blijft een genot om naar te luisteren en te zingen

guy daniels
een jaar geleden

mijn grootouders hadden een cafe in tongeren(belgie)waar enkele platen in zaten van johnny waaronder het zeer bekende cheri. hij was bij ons waanzinnig populair. is dan komen optreden b ij ons in een feestent begin jaren 70.geweldige zanger alhoewel hij het ontkent.

Katrien Puype
2 jaar geleden

Momenteel circuleert er hier (Ruddervoorde, België) een foto van het orkest "los albinos". De man in het midden is volgens mij Johnny Blenco maar volgens anderen is het Dirk Degryse (man van Anja). Jammer genoeg zie ik niet hoe ik deze foto hier kan uploaden zodat we misschien tot de juiste oplossing komen.

P . Gelissen
4 jaar geleden

We hebben ontzettend genieten van da zéér mooie en gezellige muziek wat Johnny altijd voor ons gemaakt heeft en bij blijven alle herinneringen koesteren . Grtjs Piet. ....Ps : wie zou mij nog aan het boeje kunnen helpen van 40 jaar Johnny Blenco ... ?? Alvast bedankt.

Eddy Mars
4 jaar geleden

Hij heeft ook mijn nummer 1 hit geschreven : 9 weken mee op nummer 1 gestaan in de top : de roos van Casablanca.
Grts
Eddy Mars

marie swinkels
4 jaar geleden

luister iederendag zijn liedjes pracht zanger

Koosje Crolla
4 jaar geleden

Geweldig
Maar bij de Duitse mis ik nog 1 liedje:
In deine augen

Koosje Crolla
4 jaar geleden

Geweldig deze site, wij zijn altijd al fan geweest van Johnny Blenco
Mijn man is al jaren op zoek naar het liedje: Alleen
En nu staat het hierbij, in een woord geweldig

Ricardo Theunissen
4 jaar geleden

Iech vraog miech nog ummer aof welke grapjas ut in de jaore negetig in z'nne kop heet gehaold um die sjoen weerem roei hoes vaan de LP "Keersmes roond de Vriethof" te vermassecreren en te vervaange door e kaajit blow CD hoeske.